Специални оферти и промоции

WE❤MOBILES

НОВО!!! Поръчай през мобилно приложение и вземи на място с 10 % отстъпка (само храна)

EARLY TIMES

Ако направите онлайн поръчка или поръчате на телефон 0889 000 112 до 12,00 часа и вземете на място, ще получите 10 % отстъпка (само храна)

LUNCH EXPRESS

Специална оферта за обяд, спести до 25%. Офертата е валидна за ресторантите на Николай Коперник 25 и Ангел Кънчев 35.

HAPPY HOUR – Временно деактивирана.

Обичайната представа разпространена в пространството за израза “Happy Hour” е предоставяне на възможност за закупуване на стоки и услуги на по-добри цени от обичайните, при определени условия и в точно определено време.
Sushi Exress ви предлага през последния час от работното ни време възможност, да закупите с отстъпка от 25% всички продукти приготвени в края на деня и налични във витрината. Намаленията през този час включват само и единствено предварително приготвената храна, за наличностите на която може да се информирате на място в заведението или чрез нашата уеб страница.
Поради големият интерес към тази промоция, често се случва наличностите да се изчерпват бързо и е възможно да не получите желаните от вас продукти на цена с отстъпка.
Вие имате възможност да си поръчате всичко от менюто по ваше желание, но то няма да отговаря на условията за Happy Hour и няма да бъде
с отстъпка независимо, че е през часа определен за Happy Hour.
Промоцията Happy Hour изключва продажба на сетове формирани от наличностите във витрината.
Всяка вечер можете да видите онлайн готовите наличности.

25 % отстъпка за всички готови продукти ( важи до изчерпване на наличностите ), прилага се само за клиенти на място и не важи за поръчки по телефона и доставки.

Вижте по-долу часовете в които е валидна обявената промоция.

  • За локация “бул. Прага № 20” – от 20,00 ч до 21,00 ч
  • За локация “ул. Николай Коперник № 25” – от 21,00 ч до 22,00 ч